KΟΥΦΩΜΑΤΑ

Κουφώματα Προκάτ Κατοικιών

Για τα κουφώματα των προκατασκευασμένων κατοικιών της Προκάτ Αρμουτάκης επιλέγετε μεταξύ του νέου συστήματος PVC Kömmerling 76 AD και του ανοιγοανακλινόμενου θερμομονωτικού συστήματος AL450 της ALUMINCO

AL 450 Ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα

Το σύστημα AL 450 ανήκει στη γενιά των θερμομονωτικών συστημάτων και σχεδιάστηκε με έμφαση στη λεπτομέρεια για να ικανοποιήσει τις σύγχρονες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης και ασφάλειας. 

Η ευρεία γκάμα προφίλ της σειράς προσφέρουν πολυάριθμες πρωτότυπες λύσεις, από ίσιες ή καμπύλες διατομές καθώς και δυνατότητα κατασκευής σύνθετων τυπολογιών, όπως πόρτες aller retour, περιστρεφόμενα παράθυρα με επίπεδο μύλο και ανοιγόμενα πλαίσια με «κρυφό φύλλο» για την επίτευξη αισθητικής υψηλού επιπέδου.

Η συνεργασία των διαθέσιμων προφίλ σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και τους μηχανισμούς,υπογραμμίζουν τον πολύπλευρο και εργονομικό χαρακτήρα του συστήματος. 

Η αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα του συστήματος για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και υψηλή ασφάλεια εξασφαλίζεται χάρη στη δυνατότητα του περιμετρικού κλειδώματος και στην χρήση των υαλοενισχυμένων πολυαμιδίων (PA66 GF25) 24mm προσδίδοντας δείκτη θερμομόνωσης Uf=2,2-2,6 W/(m2K) και δείκτη ηχομόνωσης τα 43 dB.

Χάρη στις λύσεις που προσφέρει το AL 450 αποδεικνύεται ένα σύστημα εξαιρετικά αποτελεσματικό, φιλικό στη χρήση, μοναδικό στο είδος του.

Πλεονεκτήματα

• Η μέγιστη ασφάλεια πολλαπλών κλειδωμάτων, οι υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, η αισθητική και η λειτουργικότητα κάνουν το σύστημα να ξεχωρίζει.
• Χρήση υαλοενισχυμένων πολυαμιδίων (PA66 GF25) 24mm.
• Πολύ-θάλαμο κεντρικό ελαστικό που βοηθάει στην βέλτιστη στεγανοποίηση της κατασκευής, αποτρέποντας την απώλεια ενέργειας.
• Δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμών Camera Europea και CAMERA ALU 16 (ατσάλινος μηχανισμός κλειδώματος/ανάκλισης περιμετρικού).
• Δυνατότητα κατασκευής με πηχάκια κοπής 45° αλλά και κουμπωτά για άριστο αισθητικό αποτέλεσμα εσωτερικά του κουφώματος.
• Λάστιχα “κουρτίνες” που προσφέρουν επιπλέον θερμική μόνωση.

Kömmerling 76 AD

Tο παράθυρο που προσδίδει προστιθέμενη αξία

Η νέα σειρά KOMMERLING 76 δεν συμβιβάζεται αλλά προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου κουφώματος. Από το σχέδιο μέχρι τη λειτουργία, τη φυσική κατασκευής και τις τιμές μόνωσης σε σχέση με την προστασία του πε­ρι­βάλ­λον­τος και τη διατήρηση της αξίας, πληροί όχι μόνο τις τρέχουσες αλλά και τις μελλοντικές απαιτήσεις.

Περισσότερο Design

Λεπτά προφίλ επιτρέπουν την τοποθέτηση μεγαλύτερων υαλοπινάκων. Η μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων σε απομίμηση ξύλου ή σε χρώματα RAL και το σύ­στη­μα αλου­μι­νί­ου AluClip Pro σας δίνουν τη δυ­να­τό­τη­τα να προσθέσετε την προσωπική σας νότα στην επιλογή του χρώματος.

Περισσότερη ηχοπροστασία

Σε συν­δυα­σμό με υψηλής ποιότητας λειτουργικό τζάμι, το σύ­στη­μα KOMMERLING 76 προσφέρει βέλτιστη ηχοπροστασία, μέχρι 47 dB.

Περισσότερη θερμομόνωση

Η πρωτοποριακή τεχνολογία proEnergyTec. εγγυάται την απόλυτη θερμομόνωση. Uf - τιμή = 1.1 W / (m2K) ήδη στη βασική του έκδοση

Περισσότερη ασφάλεια από διαρρήκτες

Τα κουφώματα έχουν σχεδιαστεί για τη χρήση ειδικών μηχανισμών και εξαρτημάτων ασφάλειας με πρόσ­θε­τα μέτρα αντιδιάρρηξης.

Περισσότερη στεγανότητα

Τα νέα επίπεδα στεγανοποίησης, κρατούν τη σκόνη και τη βροχή μακριά και προσφέρουν ένα άνετο περιβάλλον διαβίωσης.

Περισσότερη ευκολία φροντίδας και συντήρησης

Οι υψηλής ποιότητας επιφάνειες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες και καθαρίζονται εύκολα.

Περισσότερη σταθερότητα

Οι χαλύβδινες ενισχύσεις στο μέγιστο βαθμό διαστάσεων, παρέχουν τέλεια στατικότητα. Στην περίπτωση AluClip Pro, τα προφίλ αλου­μι­νί­ου αναλαμβάνουν τη στατική λειτουργία.

Περισσότερη ευκολία στη χρήση

Η τοποθέτηση μηχανισμών σύγχρονης τεχνο­λο­γίας, επιτρέπει την κατασκευή κου­φω­μά­των παντός τύπου, ευκολία στη χρήση και άψογη λειτουργικότητα.

Περισσότερος αερισμός

Για να παρέχει στους χώρους ένα άνετο περιβάλλον διαμονής, η KOMMERLING διαθέτει μια γκάμα σύγχρονων εξαρτημάτων αερισμού.

Περισσότερη σταθερότητα αξίας

Τα υψηλής περιβαλλοντολογικής αξίας συνθετικά προφίλ, εξασφαλίζουν σύμφωνα με τις αρχές της GreenLine, τη μακροζωία και διατηρούν σταθερή την αξία του ακινήτου σας.

76 mm

Η λεπτή πρόσοψη των προφίλ, δεν είναι μόνο ελκυστική για νέες εγκαταστάσεις αλλά και ιδανική για αρχιτεκτονικά και ενεργειακά απαιτητικές ανακαινίσεις κου­φω­μά­των.